Eigenschappen, toepassingen, gebruikte materialen en het legadvies: voor al onze vloeren zijn de technische gegevens op onze website terug te vinden. Zo heeft u altijd de laatste informatie bij de hand.

Consumenten maken hun keuze voor een vloer vaak op basis van kleur en gevoel en niet zozeer op de technische specificaties. Daarom hebben wij onze stalen voornamelijk ingericht op beleving, zodat de klant de look en feel van de vloer kan zien en ervaren. Dat, in combinatie met het beschikbare budget, bepaalt vaak de uiteindelijke keuze.

Uiteraard is het wel belangrijk om alle technische gegevens, maar ook toepassingen, garantie, onderhouds- en legadvies goed terug te kunnen vinden. Op onze website vindt u deze bij de diverse kwaliteiten onder de knop ‘downloads’. Daar ziet u in één oogopslag onder meer voor welke toepassingen de vloer geschikt is, de dikte en het gewicht. Ook ons leg- en onderhoudsadvies en de garantievoorwaarden vindt u hier terug. Zo vindt u bijvoorbeeld hier onder ‘downloads’ de technische specificaties van onze nieuwe kwaliteit Koala.

Mocht u toch nog vragen hebben, neemt u dan contact op met onze verkoop binnendienst. Zij helpen u graag verder.