WIE ZIJN WE

Retailondernemers staan voortdurend voor grote uitdagingen. Om te overleven moeten woning- en projectinrichters zich positief onderscheiden en zorgen voor een eigen identiteit. Wij ondersteunen hen daarin door trends en ontwikkelingen op het gebied van vloeren continu in de gaten te houden en ons aanbod daarop aan te passen.

Onze dienstverlening is klantgericht en BETROKKEN. Wij willen onderdeel zijn van het succes van onze relaties en zoeken naar oplossingen waar beide partijen profijt van hebben. Onze aanpak is DEGELIJK en nuchter, en soms een tikkeltje EIGENZINNIG. Door  onze platte organisatie ben je snel in contact met de juiste persoon, wat ons zeer toegankelijk maakt.

‘Met onze kennis en expertise scannen wij voor onze klanten de wereld van vloeren en stellen een assortiment samen waarmee zij succesvol kunnen zijn in de wereld van morgen.’

Voor onze Verkoopbinnendienst zijn we op zoek naar een enthousiaste collega die fulltime bij ons aan de slag wilt. Ben je benieuwd? Lees de vacature hier.