De winter brengt niet alleen lage temperaturen maar vaak ook veel nattigheid. Voor het behoud en de bescherming van een mooie vloer is een schoonloopmat onontbeerlijk. De nieuwe collectie Coral Luxe van Forbo Flooring biedt hierop het juiste antwoord.

Schoonloopmatten bieden een ideale bescherming tegen vuil en vocht. Zo blijft de vloer schoon en onbeschadigd en wordt de kans op uitglijden verkleind. Onlangs heeft Forbo Flooring een nieuwe collectie Coral Luxe op de markt geïntroduceerd. Coral Luxe doet z’n werk als geen ander: het houdt maar liefst 94% van het vuil en vocht tegen, terwijl het aanvoelt en oogt als een luxueus en chique tapijt. Dat levert een besparing op de schoonmaakkosten op en verlengt bovendien de levensduur van vloer en vloerbedekking.

Coral Luxe is geschikt voor de gang, hal, entree, receptie en iedere andere ruimte waar vuil en vocht van buiten naar binnen worden gelopen. De schoonloopmat wordt geleverd in een zwarte basis gecombineerd met een groot aantal kleurrijke highlights, zodat deze goed te combineren is met andere vlakke voeren of vloerbedekkingen. Het gebruik van slijtvaste garens draagt bij aan een representatieve entree waar uw relaties langdurig plezier van zullen hebben!

Neemt u voor meer informatie contact op met onze verkoop binnendienst.