tapijtdrsmlano

Granit by Lano

Het is druk op kantoor. Je zet alle zeilen bij om de nieuwe collecties op tijd klaar te krijgen. Na een dag hard werken eerst even een sportief rondje door het park. Daarna is het tijd om samen met je vriendin heerlijk te dineren. Dit geeft je de juiste energie om de volgende dag weer te stralen.
granit

Louvre

Of je nu samen op citytrip gaat, of elkaar thuis de mooiste reisverhalen vertelt. Onvergetelijke momenten deel je graag met je vrienden. Neem nou de romantiek van parijs. De herinneringen aan deze mooie stad Neem je mee naar huis en pakt niemand je meer af. coastline

Satine by Lano

Wat mooi is, daar wil je je graag mee omringen. De warmte van Satine is als een zachte arm om je heen. Haar glansrijke garens verrassen elk moment van de dag. Door de streling van licht ontstaat een schitterende diepte. Geniet van de pure luxe van Satine. Met vrienden en familie of even helemaal alleen.

Santine

Zen + Zen Fusion by Lano

Iedereen zoekt ontspanning op zijn eigen manier. Sommigen door lichamelijke beweging. Anderen door juist rust te zoeken in de natuur. Probeer na een intensieve dag tot jezelf te komen en sluit je ogen. Concentreer je op je ademhaling en ervaar jouw ultieme zen-moment. Gewoon bij jou thuis.
zen fusion